fredag 13. februar 2009

Hårvaner

Jeg har alltid vært opptatt av hår. Siden jeg var liten har jeg alltid fiklet med anders hår, satt det opp. Flettet og surret i hytt og pine. Men hva med mitt eget hår?

Mitt eget hår har jeg aldri klart å få til, jeg er aldri fornøyd og tørr aldri og gjøre noe drastisk med det. Jeg ble alltid skikkelig deppa etter at jeg hadde vært hos frisøren, ofte tårene trillet og lua ble satt på igjen. Standard. Gikk med lue i 2 år og hette i litt over et år. Tragisk. Hatet sommer fordi det var for varmt for lue og for varmt for å ha på hettegenser.

Men nå i det siste har jeg vært litt mer fornøyd med håret mitt, tørr og gjøre litt mer drastiske ting... og griner som regel ikke etter at jeg har vært hos frisøren. Men er fortsatt usikker på hvordan jeg skal fikse håret.... bruker store mengder hårspray for å være sikker på at det holder seg slik det skal. Hvis ikke håret er riktig, senker det selvbildet mitt seg drastisk. Merkelig...? - Ja
For å komme med et mål for dette innlegget; Jeg har bestemt meg får å gå på Oslo Frisørskole høsten 2010.

P.S

I skrivende stund må jeg opplyse om at Pornotutta skulle legge ut et innlegg i sin blogg. Hun lånte dataen til MattaMathilde... og risikerte å legge ut innlegget sitt på feil blogg. Hun var innlogget på MattaMathilde.

1 kommentar:

  1. Husk at når du blir frisør, vil jeg sitte hårmodell og sånt :) Og når du skal ta sånn "praktisk eksamen" greier på den frisørskolen, kan du godt få bruke meg som modell :-D

    SvarSlett