fredag 20. februar 2009

Gjesteinnlegg; Andrea (pornotutta)

Jaja.. her er jeg! Andrea heter jeg, og Daniel vil jeg karakterisere som min beste venn! jeg håper også at han forstår at etter dette gjesteinnlegget må også han gjensidig komme med ett på min blogg!

Jeg er altså en smule brisen, og har ikke annet å by på enn penn og papir i veska mi. Faktisk er pennen Emma sin, så det eneste jeg kan skryte av å stå for er papir. Og daniel er brisen da. Mest. Vi drakk øl i fritimen før pm, og Tuva smakte på. Deilig. Tuva syns ikke det da.. Synd men sant. Alle kan vel ikke like øl.

Gammel dame på jobb på felix i dag. Hun ville ikke spørre hvor gamle vi var, for for litt siden ble hun så flau når hun spurte en 36årig mann om legitimasjon, så dèt har hun slutta med. Fint for Daniel da. Uten legg i lomma.

Men intensjonen med innlegget var vel å gi Daniel noen fine ord. Og sine ord skal han da jammen få av meg. Er det noe jeg fokuserer på så er det Daniel, og ord. Ikke alltid fine, men iallefall ord.

Jeg elsker deg daniel. Du er den beste kompisen i hele verden, selv om jeg egentlig karakterisere deg som ei venninne. Og det er stas. Du er søt og morsom, og bryr deg om de små tingene i livet som andre ikke bryr seg om. Du er best. Min beste. Bestevenn. Er så gla for at du er den du er. Du er superduper, og i dag blir vi nok floopy både du og jeg! Deilig..

Thihi.. Elsker deg, søten! Vil alltid være gla i deg.. Øl etter skolen?

3 kommentarer:

  1. Haha, så søtt! : D
    Brisne nuu ja, jaja, venter til russetida jeg..
    Men jadadadada, Daniel er min venninne og. <3
    HØHØ.

    SvarSlett
  2. Høhø.. søte dere er = P

    SvarSlett