torsdag 22. januar 2009

Posten VS. Pokemon

Det er mye krig i verden. Det er alltid noe og krangle om, uansett hvor meningsløst det er. Vi mennesker er enkle pattedyr og det skal ikke mye til for at vi føler oss tråkket på. Men noen grenser må man jo ha.

Skaperene av fenomenet Pokemon har plutselig fått det for seg at de må saksøke Norges lille postvesen fordi den nye "fancye" logoen deres ligner på en pokeball. For de som ikke husker eller vet hva en pokeball er; Det er da den lille hvite og røde "magiske" ballen man kaster mot et forsvarsløst, eller i Pokemon; ikke så forsvarsløse, dyr... Og.. PoFf! Så er det lille dyret pluteslig dyttet inn i en liten ball. Asså.... Hvis Pokemon kan saksøke posten for en liten logo, kan vel jeg saksøke Pokomon for dyremishandling. Man putter ikke et dyr på mellom 1kg til 120kg inn i en liten ball som ikke er større enn en tennisball.

Det strides om mye.

Man merker kjapt at Pokemon blir mer og mer glemt nå som "HomsePorno"-anime pocketbøkene er til salg på alle "freaks"-butikkene man finner i hovedstaden. Er Pokemon desperat etter litt oppmerksomhet... har alle de nye Pokemon kortene glidd litt ut av de "kloke" hjernene som vandrer rundt i tøystykker? -tydeligvis.

Tankene mine vandrer litt vilt når jeg hører om dette. Latterlig... er det første som slår meg. Kanskje FireFox burde saksøke den ukjente nettleseren Shiira for og herme etter logoen deres? I Shiira har man fjernet den brennende reven (Forholdsvis også noe jeg vil kalle dyremishandling) og puttet inn en gladlaks.. en liten lilla fisk..

Verden består av mye, krig og fred. I mitt tilfelle vil jeg ikke bli kalt inn til tjeneste i hverken krig eller fred, så jeg trenger ikke si så mye om det. Men likevell... verden i dag består av; Irak-Krigen, Valget i USA og Pokemons frustrasjoner

1 kommentar:

  1. Her ser jeg du tar fram noen viktige elementer av samfunnslivet, Daniel! Hvordan skal det bli fred i verden hvis alle kriger for enhver detalje? Jeg er glad du og Mathilde fikk ordnet opp etter konflikten om knekkebrødene...!!

    SvarSlett